מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 1.16 ק"ג למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 לטגן את הבצל בשתי כפות שמן זית.
- 2 להוסיף את הפלפלים והעגבניות ולהמשיך בבישול.
- 3 לתבל במלח ופלפל.
- 4 לבשל 10 דקות עד שהירקות יהיו רכים.
- 5 להוסיף את שתי הביצים ולכסות במכסה.
- 6 לבשל עד שהביצים יהיו עטופות בקרום לבן.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר לשדרג את השקשוקה ולהוסיף גבינות.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.5% |
14.1% |
16.6% |
59.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב