דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 190 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קיש קישואים, פטריות וגבינות
  • הכנת הבצק:
  • 1 מכניסים קמח, מלח וקוביות חמאה קרות לתוך מעבד מזון, עד שנהיה פירורים קטנים.
  • 2 לאחר מכן מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל רק עד שנהיה בצק.
  • 3 מכניסים את הבצק למקרר לפחות לחצי שעה (עדיף שעה).
  • הכנת המילוי:
  • 1 מגררים את הקישואים וסוחטים היטב, פורסים את הפטריות הטריות דק, את הבצל לקוביות קטנות ומכניסים הכל למחבת עם שמן זית ומטגנים עד שהמים נעלמים.
  • 2 לאחר מכן מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים (שימו לב להשאיר קצת גבינה צהובה ועירית לקישוט והזהבה למעלה).
  • חוזרים לבצק:
  • 1 מוציאים מהמקרר ומרדדים עם מעט קמח שלא ידבק, מעבירים לתבנית פאי בקוטר 24.
  • 2 מחוררים את הבצק ומניחים עליו נייר אפייה עם סוג כלשהו של קטניות (שעועית, אפונה, חומוס וכו`).
  • 3 אופים עד להזהבה קלה (לא יותר מדי, בערך 15 דקות).
  • 4 לאחר מכן מוציאים מהתנור, מוסיפים את המלית, מפזרים מלמעלה עוד קצת גבינה צהובה מגוררת ועירית קצוצה ומכניסים לתנור לחצי שעה בערך על 180-200 מעלות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לגוון עם אילו ירקות שאוהבים.

ציוד נדרש: תבנית פאי בקוטר 24.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.9% 25.8% 21.2% 46.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב