דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 251 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שקשוקה מרגז
אחת השקשוקות הטעימות שתאכלו
  • 1 מחממים את שמן הזית במחבת רחבה וצורבים את הנקניקיות למשך כ- 2 דקות.
  • 2 מוסיפים את שני סוגי הפלפלים ומטגנים כ- 2 דקות נוספות. מוסיפים את השום והתבלינים, וממשיכים לטגן כדקה על להבה נמוכה.
  • 3 מוסיפים את העגבניות ומים (לפי הצורך), מוסיפים חצי מכמות הכוסברה ומבשלים עד לריכוך העגבניות למשך כ- 8-10 דקות על להבה נמוכה (תוך כדי הקפצה/ערבוב מפעם לפעם).
  • 4 מוסיפים את שארית הכוסברה (זה הזמן גם לטעם אם חסר מלח!), שוברים את הביצים בזהירות פנימה ומבשלים לפי מידת העשייה הרצויה.
  • 5 לפזר מעט מלח מעל הביצים וזהו - יש לכם שקשוקה מרגז מהסרטים!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
תגישו עם באגט טרי ואתם מסודרים.

ציוד נדרש: מחבת גדולה או סיר סוטאז` רחב.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 44% 34.7% 18.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.83 (0.88 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב