מצרכים למתכון
30 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (30 יחידות קטנות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 להרתיח בסיר 2 כוסות מים וחמאה.
- 2 בקערה לערבב את כל החומרים היבשים ולהוסיף לסיר. להמשיך לערבב עד שהעיסה נפרדת מדפנות הסיר.
- 3 להוריד מהאש ולהוסיף את הביצים, כל פעם אחת ולערבב.
- 4 בינתיים להכניס את כל חומרי הסירופ לסיר ולהרתיח כחצי שעה (מיץ לימון, 2.5 כוסות מים, מי זהר וסוכר).
- 5 להרתיח שמן, לצקת בעזרת 2 כפות מהבלילה ולטגן קלות משני הצדדים.
- 6 להניח במסננת לאחר הטיגון.
- 7 לטבול את הסופגניות בסירופ ולהניח על רשת לקירור.
- 8 לבזוק מעל אבקת סוכר.
- 9 בתיאבון ובברכת חג שמח מלא ניסים והפתעות
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
כוס השמן היא לטיגון עמוק וזו כמות מוערכת שהסופגניות סופגות בזמן הטיגון. ייתכן כי יהיה צורך להשתמש בכמות שמן נוספת.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.2% |
25.3% |
8% |
66.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב