דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 31 גרם למנה\יחידה (כ- 25 קציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות עוף מטוגנות
  • 1 לקצוץ דק בצל וכוסברה.
  • 2 בקערה לשים את הבשר הטחון, הבצל והכוסברה והתבלינים.
  • 3 להוסיף את הביצה ולערבב עד לקבלת תערובת הומוגנית.
  • 4 לשים בצלחת שטוחה את פירורי הלחם.
  • 5 לחמם במחבת את השמן.
  • 6 ליצור קציצות שטוחות בידיים ולהניח בפירורי הלחם, לצפות משני הצדדים ולהכניס למחבת לטיגון משני הצדדים עד להשחמה.
  • 7 להוציא לנייר סופג ולהגיש.
  • 8 בתיאבון.
טיפ למתכון
אפשר לשלב גם בשר בקר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 34.5% 32.6% 30.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.57 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב