דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 581 גרם למנה\יחידה (כ- 3 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף עם קישואים
עוף טעים עם קישואים
  • 1 לחתוך את חזה העוף לרצועות.
  • 2 בסיר לחמם את השמן, להוסיף את הבצל (קצוץ) ורצועות העוף ולטגן תוך ערבוב עד אשר חזה העוף משנה צבעו ללבן.
  • 3 להוסיף את רסק העגבניות, הקטשופ (לא חובה) והפפריקה המתוקה ולטגן עוד 2 דקות.
  • 4 להוסיף מים רותחים לפי הצורך (2-3 כוסות) וקישואים קלופים ולהביא לרתיחה.
  • 5 לבשל על אש בינונית כ- 3/4 שעה עד שעה.
  • 6 10 דקות לפני גמר הבישול להוסיף מלח ופלפל.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. ניתן לוותר על הקטשופ, אולם הוא מוסיף טעם שילדים אוהבים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.8% 10.7% 41.6% 37.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב