דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 180 גרם למנה\יחידה (8 חצאי אבוקדו)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חצאי אבוקדו ממולאים
ארוחת ערב קלילה וטעימה
  • 1 להרתיח 4 ביצים בסיר (כעשרים דקות - שיהיו קשות).
  • 2 לקלף את האבוקדו ולחצות כל אבוקדו לשני חצאים.
  • 3 להכין את המלית - לחתוך את העגבניות והמלפפונים לקוביות קטנות.
  • 4 להוסיף למלית מלח, פלפל שחור, שמן זית ואורגנו ולערבב למיזוג הטעמים.
  • 5 למלא כל חצי אבוקדו מתערובת המלית (בעזרת כף).
  • 6 לחתוך את הביצים לרבעים ולשים על כל אבוקדו ביצה.
  • 7 על כל ביצה לשים מעט מיונז ולקשט בעלי חסה קצוצים.
  • 8 לחתוך את הבצל הגדול לעיגולים ולסדר בצלחת הגשה נאה - כתחתית למנה.
  • 9 להניח על הבצל את חצאי האבוקדו הממולאים ולפזר פפריקה אדומה מעל.
  • 10 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת את הרתחת הביצים. ניתן להכין גם עם גבינה מלוחה, שמן זית וזעתר במקום ביצים קשות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.2% 44.7% 10.9% 27.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.17 (2.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב