דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 145 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט תפוח אדמה במיונז
  • 1 להרתיח את תפוחי האדמה עד שיתבשלו ויהיו רכים אך לא רכים מדי,
  • ואת הביצים עד שיהיו קשות. להוציא מהסיר, לקרר ולקלף.
  • 2 לקלף את הגזרים ולהרתיח במים בסיר עד לריכוך ולקרר.
  • 3 להרתיח את האפונה ולקרר.
  • 4 לחתוך את תפוחי האדמה והגזר לקוביות קטנות, לגרור את הביצים הקשות במגררת, להוסיף אפונה, מלח, פלפל שחור ולערבב בעדינות.
  • 5 להניח את המיונז במרכז הצלחת ולערבב קלות.
  • 6 להעביר לצלחת הגשה נאה ולקשט במספר עלי פטרוזיליה או בצנון.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.8% 16% 12% 63.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב