דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 195 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פשטידת תפוחי אדמה מבושלת
  • 1 לשים את תפוחי האדמה הגמדיים בסיר בינוני עם מים, להביא לרתיחה ולבשל מספר דקות עד שתפוחי האדמה יהיו רכים (אך לא רכים מדי).
  • 2 לקרר ולחצות כל תפוח אדמה לשני חצאים (אין צורך לקלף).
  • 3 לחמם את השמן במחבת או בסיר שטוח, להוסיף בצל קצוץ ותפוחי אדמה חצויים ולערבב קלות מספר דקות.
  • 4 להכין בלילה מביצים, קמח, אבקת מרק עוף, פלפל שחור ופפריקה אדומה, ליצוק למחבת ולערבב קלות.
  • 5 לפזר אורגנו מעל התבשיל, להביא לרתיחה קלה ולהעביר לאש נמוכה כ- 20-30 דקות.
  • 6 לקישוט אפשרי: מספר עגבניות שרי, מספר עלי נענע או פטרוזיליה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
יש לבדוק שהתבשיל מתקרש יפה מלמעלה - אך להיזהר שלא ייחרך מלמטה.

הערה - העלה שבתמונה הוא עלה של הדס (לנוי בלבד - לא לאכילה).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 11.5% 14.5% 67.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב