דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 299 גרם למנה\יחידה (מנה מכילה 4 קבבונים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קבבונים עם ברוקולי
  • 1 לחמם סיר עם מים רותחים ולאדות מעליו במסננת קשיחה את פרחי הברוקולי (15 פרחי ברוקולי) כמספר דקות.
  • 2 לערבב בקערה לתערובת אחידה בשר טחון, בצל קצוץ, פלפל שחור, מלח וכמון.
  • 3 ליצור כדורים מתערובת הבשר, בקוטר של 1.5 ס"מ בערך.
  • 4 לחמם שמן במחבת ולטגן את כדורי הבשר מספר דקות משני צידם עד להשחמה.
  • 5 להניח את הקבבונים בצלחת עם נייר סופג לספיגת שומנים מיותרים.
  • 6 לחמם את המחבת בשנית עם השמן שנותר ולהשחים קלות את הפטריות, להוציא ולהניח על נייר סופג שמן.
  • 7 לסדר בצלחת הגשה נאה את הקבבונים, להניח מסביב את פרחי הברוקולי והפטריות השלמות.
  • 8 לקשט מעל בעלי נענע, בצל ירוק, פטרוזיליה ופלחי לימון.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
יש להימנע מלהבה גדולה מדי כדי למנוע מצב של חריכה מבחוץ לפני שהבשר בושל כראוי. אידוי הברוקולי במסננת מעל סיר מונע ריכוך יתר ומותיר את הברוקלי נאה.

שיטת ההכנה כוללת גם אידוי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.7% 28.3% 43.9% 22.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב