דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 487 גרם למנה\יחידה (מנה מכילה כ- 4 קציצות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק קציצות
  • הכנת הקציצות:
  • 1 לשים את הבשר הטחון בקערה.
  • 2 לקצוץ בצל לקוביות קטנות ולהוסיף לבשר.
  • 3 להוסיף מלח ופלפל שחור ולערבב היטב.
  • 4 ליצור כדורי בשר בקוטר של סנטימטר וחצי.
  • הכנת המרק:
  • 1 לשים כף שמן בסיר, לקצוץ בצל, להוסיף לסיר ולהשחים קלות.
  • 2 להוסיף מים, תפוחי אדמה ,כרוב, גזר ומלח ולהביא לרתיחה.
  • 3 להוסיף אבקת מרק עוף, כורכום ופלפל שחור ולהרתיח מספר דקות.
  • 4 להוסיף את כדורי הקציצות בזה אחר זה, לשמור על רתיחה איטית ולהנמיך את להבת האש.
  • 5 לבשל כ- 30-40 דקות. לבדוק שהירקות והקציצות מבושלים היטב ולכבות את האש.
  • 6 למזוג מרק חם לצלוחיות עמוקות, לפזר מעל אורגנו ולהגיש.
  • 7 בתיאבון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9% 6.7% 41.1% 43.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב