דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 126 גרם למנה\יחידה (12 פשטידות אישיות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מיני פשטידות ירק
  • 1 לבשל בסיר עם מים רותחים תפוחי אדמה, קישוא וגזר עד לריכוך.
  • 2 להוציא מהסיר, לקרר, לרסק (במגררת או עם מזלג) ולהעביר לקערה.
  • 3 לקצוץ את הבצלים, הפטרוזיליה והכרפס ולהוסיף לתערובת הירקות.
  • 4 להקציף מעט את הביצים בצורה ידנית בקערית נפרדת ולהוסיף אל תערובת הירקות.
  • 5 לערבב מלח, פלפל שחור, קמח ואבקת מרק עוף. להוסיף אל התערובת שבקערה ולערבב היטב למיזוג החומרים (להימנע מיצירת גושים מהקמח ומאבקת מרק העוף).
  • 6 להשתמש בתבנית סיליקון עם 12 עיגולים, למלא כל עיגול בתערובת הירקות.
  • 7 להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 170 מעלות ולאפות כ- 20 דקות עד חצי שעה. הערה: יש לבדוק שהפשטידיות נקרשות יפה אך לא מתייבשות לגמרי.
  • 8 לקרר ולהוציא מהתבנית.
  • 9 להעביר לצלחת הגשה נאה ולסדר אחת על יד השנייה.
  • 10 בתיאבון.
טיפ למתכון
ניתן לקשט בעלי כרפס או פטרוזיליה.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.9% 7.2% 15.8% 67.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב