דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה (10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פטריות שמפניון ממולאות בבשר
  • 1 מערבבים את חומרי המילוי: בשר טחון, פטרוזיליה, פרורי לחם, ראס אל חנות, מלח (כפית), פלפל שחור (כפית), אבקת מרק עוף ובצל אחד.
  • 2 מרוקנים את הפטריות מהתוכן וממלאים עם הבשר הטחון.
  • 3 פורסים את שני הבצלים הנוספים ומטגנים עד להזהבה עם 2 כפות שמן קנולה..
  • 4 מתבלים עם כורכום, כפית מלח וכפית פלפל שחור.
  • 5 מוסיפים מים ומבשלים כרבע שעה עד לרתיחה.
  • 6 מוסיפים את הפטריות הממולאות ומבשלים עוד כחצי שעה.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 18.5% 46.1% 30.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב