דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה (10 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את חומרי המילוי: בשר טחון, פטרוזיליה, פרורי לחם, ראס אל חנות, מלח (כפית), פלפל שחור (כפית), אבקת מרק עוף ובצל אחד.
  • 2 מרוקנים את הפטריות מהתוכן וממלאים עם הבשר הטחון.
  • 3 פורסים את שני הבצלים הנוספים ומטגנים עד להזהבה עם 2 כפות שמן קנולה..
  • 4 מתבלים עם כורכום, כפית מלח וכפית פלפל שחור.
  • 5 מוסיפים מים ומבשלים כרבע שעה עד לרתיחה.
  • 6 מוסיפים את הפטריות הממולאות ומבשלים עוד כחצי שעה.
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יפה ימין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)12380
חלבונים (גרם)12.08 7.92
פחמימות (גרם)85
מתוכן סוכרים (גרם)2.3 1.51
שומנים (גרם)4.85 3.18
מתוכם שומן רווי (גרם)1.36 0.89
כולסטרול (מ"ג)30.49 19.98
נתרן (מ"ג)824.52540.31
סיבים תזונתיים (גרם)1.37 0.9
מים (גרם)124.3781.5
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)10.596.94
ויטמין B (מ"ג)4.943.24
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.1
ויטמין B3 (מ"ג)3.622.37
ויטמין B5 (מ"ג)0.850.56
ויטמין B6 (מ"ג)0.250.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)16.9611.11
ויטמין B12 (מק"ג)0.990.65
ויטמין C (מ"ג)6.494.25
ויטמין D (מק"ג)0.130.09
ויטמין E (מ"ג)0.190.13
ויטמין K (מק"ג)41.9127.46
סידן (מ"ג)20.313.3
ברזל (מ"ג)2.141.4
מגנזיום (מ"ג)19.3312.67
זרחן (מ"ג)120.7679.13
אבץ (מ"ג)2.931.92
אשלגן (מ"ג)322.11211.08
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.090.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 18.5% 46.1% 30.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?