דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 207 גרם למנה\יחידה (6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פשטידת אורז ובשר
  • 1 לרפד בנייר אפייה את התבנית.
  • 2 להפעיל את תנור האפייה לחום של 180 מעלות.
  • 3 לבחוש את האורז (המוכן - 3 כוסות) עם 2 ביצים (ניתן להוסיף קורט מלח ורבע כפית פלפל שחור טחון).
  • 4 בסיר בינוני לשים את הבצל הקצוץ והבשר ולבשל תוך בחישה.
  • 5 כשהבשר כמעט מוכן (מחליף את צבעו), מוסיפים תבלינים לפי הטעם. אני הוספתי 1/4 כפית זרעי כוסברה, 1/2 כפית פפריקה מתוקה, 1/2 כפית אבקת גריל עוף ו- 1/4 כפית פלפל שחור טחון.
  • 6 מערבבים היטב, מכבים את האש ומוסיפים ביצה תוך כדי בחישה.
  • 7 מפזרים בתבנית ומהדקים חצי מכמות האורז.
  • 8 מפזרים את תערובת הבשר על האורז שבתבנית.
  • 9 מפזרים על הבשר את החצי השני של האורז ומהדקים.
  • 10 מכסים היטב בנייר אלומיניום (כסף) ואופים בתנור שחומם מראש במשך 50-60 דקות.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: כלי פיירקס בגודל בינוני - 33 ס"מ על 22 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 13.7% 47.5% 36.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב