דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 385 גרם למנה\יחידה (6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סלפיקון עוף
  • 1 חותכים את תפוחי האדמה והביצים הקשות לקוביות קטנות ושמים בקערה פשוטה וגדולה.
  • 2 חותכים את החסה לרצועות דקות ומוסיפים לקערה, רצוי בסכין פלסטיק, זה מונע את השחרת החסה.
  • 3 מוסיפים את שאריות העוף (עוף מבושל וחתוך) ומערבבים קלות.
  • 4 מוסיפים את השמן, המיונז, מלח ופלפל שחור.
  • 5 מערבבים היטב.
  • 6 מעבירים לקערת הגשה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף מלפפון חמוץ וגזר מבושל חתוכים לקוביות קטנות. ניתן להמיר את העוף ב- 2-3 קופסאות טונה קטנות.

בדרך כלל נשאר לי עוף מהמרק, זה פתרון מצוין בשבילו. סלפיקון זה מאכל דרום אמריקאי. למדתי להכין את הגירסה הזאת מחמותי. הסלט נותן פתרון לשאריות עוף מבושל או צלוי. זה בעצם סלט תפוחי אדמה עם תוספות. הסלט טעים ומשביע.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 16.5% 18.3% 59%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב