מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה (4 מנות)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 לגרור את הגבינה במגררת או לרסק עם מזלג ולהניח בקערה.
- 2 להוסיף את הביצים בזו אחר זו ולערבב היטב.
- 3 להוסיף קורט מלח ופלפל שחור.
- 4 לחמם מעט שמן (או מרגרינה) במחבת ולהוסיף את הבלילה של הגבינה והביצים.
- 5 לאחר שהחביתה השחימה מצד אחד יש להפוך בזהירות לצד שני כדי לשמור על שלמותה.
- 6 להעביר לצלחת נאה, להוסיף מלפפון חתוך, פטרוזיליה, עגבנית שרי ופלח לימון מעל.
- 7 בתיאבון

טיפ למתכון
ניתן לפזר זעתר מעל החביתה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.1% |
38.6% |
40.5% |
18.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב