דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 310 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פרחי ברוקולי מטוגנים על מצע כרוב אדום ביין
  • 1 לחתוך את הכרוב האדום ואת הבצל לרצועות דקות.
  • 2 לחמם 3 כפות שמן במחבת, להשחים מעט את הבצל, להוסיף את הכרוב האדום ולטגן עד לריכוך קל.
  • 3 להוסיף יין, קורט מלח, קורט פלפל שחור וסוכר חום, לבשל על אש נמוכה כארבעים דקות ולהוסיף מעט מים במידה והנוזלים מתייבשים. כחמש דקות לפני כיבוי האש מוסיפים את השומשום ומערבבים.
  • 4 מפרקים את ראש הברוקולי לפרחים ומרתיחים בסיר בינוני עם מים כמספר דקות לריכוך הברוקולי.
  • 5 מכינים שתי צלוחיות, האחת עם תערובת של ביצה, קורט מלח, קורט פלפל שחור ופפריקה אדומה, והשנייה עם הקמח.
  • 6 טובלים כל פרח ברוקולי בתערובת הביצה ובתערובת הקמח, מטגנים את פרחי הברוקולי במחבת עם 5 כפות שמן מכל הצדדים ומעבירים לנייר סופג, לספיגת שומנים עודפים.
  • 7 להגשה - מסדרים את הכרוב האדום כמצע בצלחת הגשה נאה, ומעליו מניחים את פרחי הברוקולי המטוגנים, מפזרים מסביב עגבניות שרי ועלי פטרוזיליה.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.3% 22.6% 11.5% 53.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב