דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 310 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את הכרוב האדום ואת הבצל לרצועות דקות.
  • 2 לחמם 3 כפות שמן במחבת, להשחים מעט את הבצל, להוסיף את הכרוב האדום ולטגן עד לריכוך קל.
  • 3 להוסיף יין, קורט מלח, קורט פלפל שחור וסוכר חום, לבשל על אש נמוכה כארבעים דקות ולהוסיף מעט מים במידה והנוזלים מתייבשים. כחמש דקות לפני כיבוי האש מוסיפים את השומשום ומערבבים.
  • 4 מפרקים את ראש הברוקולי לפרחים ומרתיחים בסיר בינוני עם מים כמספר דקות לריכוך הברוקולי.
  • 5 מכינים שתי צלוחיות, האחת עם תערובת של ביצה, קורט מלח, קורט פלפל שחור ופפריקה אדומה, והשנייה עם הקמח.
  • 6 טובלים כל פרח ברוקולי בתערובת הביצה ובתערובת הקמח, מטגנים את פרחי הברוקולי במחבת עם 5 כפות שמן מכל הצדדים ומעבירים לנייר סופג, לספיגת שומנים עודפים.
  • 7 להגשה - מסדרים את הכרוב האדום כמצע בצלחת הגשה נאה, ומעליו מניחים את פרחי הברוקולי המטוגנים, מפזרים מסביב עגבניות שרי ועלי פטרוזיליה.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של ברזלי אוצרה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)25482
חלבונים (גרם)6.11 1.97
פחמימות (גרם)299
מתוכן סוכרים (גרם)12.34 3.98
שומנים (גרם)12.04 3.88
מתוכם שומן רווי (גרם)1.03 0.33
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)30.82 9.94
נתרן (מ"ג)342.08110.3
סיבים תזונתיים (גרם)6.58 2.12
מים (גרם)256.4682.69
ליקופן (מ"ג)0.220.07
ויטמין A (מק"ג)71.2422.97
ויטמין B (מ"ג)2.920.94
ויטמין B1 (מ"ג)0.170.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.220.07
ויטמין B3 (מ"ג)1.120.36
ויטמין B5 (מ"ג)0.750.24
ויטמין B6 (מ"ג)0.550.18
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)107.8334.77
ויטמין B12 (מק"ג)0.070.02
ויטמין C (מ"ג)96.9531.26
ויטמין D (מק"ג)0.170.05
ויטמין E (מ"ג)1.10.35
ויטמין K (מק"ג)20064.49
סידן (מ"ג)114.9437.06
ברזל (מ"ג)2.050.66
מגנזיום (מ"ג)48.915.77
זרחן (מ"ג)123.1839.72
אבץ (מ"ג)0.880.29
אשלגן (מ"ג)713.89230.18
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.340.11
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.110.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.210.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.350.11
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.330.11

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.3% 22.6% 11.5% 53.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.43 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.