דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 310 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את הכרוב האדום ואת הבצל לרצועות דקות.
  • 2 לחמם 3 כפות שמן במחבת, להשחים מעט את הבצל, להוסיף את הכרוב האדום ולטגן עד לריכוך קל.
  • 3 להוסיף יין, קורט מלח, קורט פלפל שחור וסוכר חום, לבשל על אש נמוכה כארבעים דקות ולהוסיף מעט מים במידה והנוזלים מתייבשים. כחמש דקות לפני כיבוי האש מוסיפים את השומשום ומערבבים.
  • 4 מפרקים את ראש הברוקולי לפרחים ומרתיחים בסיר בינוני עם מים כמספר דקות לריכוך הברוקולי.
  • 5 מכינים שתי צלוחיות, האחת עם תערובת של ביצה, קורט מלח, קורט פלפל שחור ופפריקה אדומה, והשנייה עם הקמח.
  • 6 טובלים כל פרח ברוקולי בתערובת הביצה ובתערובת הקמח, מטגנים את פרחי הברוקולי במחבת עם 5 כפות שמן מכל הצדדים ומעבירים לנייר סופג, לספיגת שומנים עודפים.
  • 7 להגשה - מסדרים את הכרוב האדום כמצע בצלחת הגשה נאה, ומעליו מניחים את פרחי הברוקולי המטוגנים, מפזרים מסביב עגבניות שרי ועלי פטרוזיליה.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של ברזלי אוצרה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)254 קלוריות82 קלוריות
חלבונים6.1 גרם2 גרם
פחמימות29 גרם9 גרם
מתוכן סוכרים12.3 גרם4 גרם
שומנים12 גרם3.9 גרם
מתוכם שומן רווי1 גרם0.3 גרם
מתוכם שומן טראנס3.1 מ"ג1 מ"ג
כולסטרול30.8 מ"ג9.9 מ"ג
נתרן342.1 מ"ג110.3 מ"ג
סיבים תזונתיים6.6 גרם2.1 גרם
מים256.5 גרם82.7 גרם
ליקופן220.6 מק"ג71.1 מק"ג
ויטמין A71.2 מק"ג23 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)2.9 מ"ג0.9 מ"ג
ויטמין B1170.2 מק"ג54.9 מק"ג
ויטמין B2219.5 מק"ג70.8 מק"ג
ויטמין B31.1 מ"ג0.4 מ"ג
ויטמין B5753.7 מק"ג243 מק"ג
ויטמין B6547.7 מק"ג176.6 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B9107.8 מק"ג34.8 מק"ג
ויטמין B120.1 מק"ג0 מק"ג
ויטמין C97 מ"ג31.3 מ"ג
ויטמין D0.2 מק"ג0.1 מק"ג
ויטמין E1.1 מ"ג0.4 מ"ג
ויטמין K200 מק"ג64.5 מק"ג
סידן114.9 מ"ג37.1 מ"ג
ברזל2.1 מ"ג0.7 מ"ג
מגנזיום48.9 מ"ג15.8 מ"ג
זרחן123.2 מ"ג39.7 מ"ג
אבץ884.7 מק"ג285.3 מק"ג
אשלגן713.9 מ"ג230.2 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות342.5 מ"ג110.4 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3106.2 מ"ג34.3 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 6210.9 מ"ג68 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות352.5 מ"ג113.7 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 9326.2 מ"ג105.2 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.3% 22.6% 11.5% 53.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
אורז אדום

אורז אדום

אורז בסמטי עם ירקות

אורז בסמטי עם ירקות

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

קיפודי אורז ובשר

קיפודי אורז ובשר

ספינג' ביתי

ספינג' ביתי

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪