מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 79 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 מרתיחים מים, משהים ל- 5 דקות את האטריות במים הרתוחים ומסננים מהמים.
- 2 בסיר קטן מרתיחים חצי כוס שמן וחצי כוס סוכר תוך בחישה עד שהסוכר נמס והשמן משחים.
- 3 שופכים את השמן על האטריות המסוננות ובוחשים מהר עד שהשמן מתערבב היטב באטריות.
- 4 מוסיפים את הביצים והתבלינים ובוחשים.
- 5 מרפדים סיר קטן וגבוה, למשל 2 ליטר של סולתם, בנייר אפייה.
- 6 מוזגים את התערובת ומבשלים על הלהבה הנמוכה ביותר בכיסוי חלקי כשעה.
- 7 נעזרים בנייר האפייה הבולט מהסיר והופכים את הקוגל (אפשר להפוך על קערה גדולה ולהחזיר הפוך לסיר).
- 8 מכסים את הסיר ומבשלים כשעה על הלהבה הכי נמוכה או לילה על פלטת שבת.
- 9 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
23.6% |
11.6% |
64.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב