דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פילו במילוי בשר הודו טחון
מתאים כמנה ראשונה
  • 1 מחממים את התנור מראש ל- 170 מעלות.
  • 2 מטגנים את הבצל עם כף שמן עד להשחמה.
  • 3 מוסיפים את הבשר, מערבבים ומפוררים, מוסיפים את הצ`ילי והתבלינים ומבשלים עד שהבשר משנה את צבעו.
  • 4 מסדרים את עלה הפילו, מורחים את השמן שנותר, מפזרים כף פירורי לחם, מוסיפים עוד עלה פילו ושוב מפזרים כף פירורי לחם.
  • 5 מניחים את התערובת לאחר צינון קל, סוגרים, מורחים שמן מעל, מפזרים קצח ושומשום ואופים כ- 20 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 24.5% 32.2% 41.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב