דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת ט"ו בשבט
  • 1 מקציפים ביצים עם סוכר עד קבלת תערובת בהירה ואוורירית.
  • 2 מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הזמן בזרם דק.
  • 3 מערבבים את הפירות היבשים והאגוזים עם כוס מהקמח (מונע את שקיעתם בעוגה).
  • 4 מוסיפים מחצית מהקמח שנשאר והקינמון למיקסר ומערבבים עד שהקמח נטמע פנימה.
  • 5 מוסיפים את השמנת החמוצה (או היוגורט) ואז את שאר הקמח.
  • 6 את הפירות והאגוזים מקפלים לתערובת בעזרת לקקן (מרית).
  • 7 מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת (אם משתמשים בתבנית חד פעמית אין צורך לשמן).
  • 8 אופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות כ- 45 דקות או עד שצלחתם את מבחן הקיסם ומצננים.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט באבקת סוכר או בזיגוג לבן (100 גרם אבקת סוכר ו- 2 כפות חלב או מים).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 20.8% 9.4% 68.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב