1. מקציפים ביצים עם סוכר עד קבלת תערובת בהירה ואוורירית.
2. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הזמן בזרם דק.
3. מערבבים את הפירות היבשים והאגוזים עם כוס מהקמח (מונע את שקיעתם בעוגה).
4. מוסיפים מחצית מהקמח שנשאר והקינמון למיקסר ומערבבים עד שהקמח נטמע פנימה.
5. מוסיפים את השמנת החמוצה (או היוגורט) ואז את שאר הקמח.
6. את הפירות והאגוזים מקפלים לתערובת בעזרת לקקן (מרית).
7. מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת (אם משתמשים בתבנית חד פעמית אין צורך לשמן).
8. אופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות כ- 45 דקות או עד שצלחתם את מבחן הקיסם ומצננים.
9. בתיאבון