דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 307 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף ברוטב וירקות
תבשיל מצוין לצהריים
  • 1 לחמם מעט שמן בסיר שטוח ולהשחים קלות את הבצל, להוסיף את חזה העוף ולערבב קלות כמספר דקות עד לקבלת צבע לבן.
  • 2 להוסיף את העגבניות, הפלפלים, השום והשעועית הירוקה. לערבב קלות.
  • 3 לערבב בסיר קטן כחצי כוס מים, רסק עגבניות, אבקת מרק עוף, מלח, פלפל שחור, כמון ופפריקה אדומה. ליצוק מעל הירקות שבסיר החם.
  • 4 להוסיף מים עד לגובה הירקות שבסיר, להרתיח ולהעביר לאש נמוכה לכ- 20 דקות (הרוטב מסמיך לאיטו). להעביר לצלחת הגשה נאה.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 11.1% 49% 33.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב