דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 125 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת קישואים
  • 1 מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • 2 משחימים את האגוזים כ- 5 דקות במחבת עד להשחמה קלה.
  • 3 מגרדים קישואים ותפוחים (על החלק הבינוני), סוחטים ושמים בקערה.
  • 4 מערבבים: קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט.
  • 5 במיקסר מערבלים: שמן, סוכר, ביצים ותמצית וניל עד תערובת אחידה. מוסיפים את הקישואים והתפוחים שגירדנו.
  • 6 מוסיפים את תערובת הקמח בשלבים לתערובת הנוזלית, לקפל ולהוסיף את האגוזים והקוקוס.
  • 7 מעבירים לאפייה בתבנית ל- 45 דקות פלוס מינוס תלוי בחום של כל תנור.
  • 8 בתיאבון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 24.4% 7.9% 64.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב