דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 846 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צלי עוף עם תפוחי אדמה
  • 1 את חלקי העופות חותכים ומרתיחים קלות בסיר.
  • 2 לשפוך את המים ולהניח את העופות בנייר סופג.
  • 3 במחבת גדולה להוסיף את השמן ולטגן את הבצלים החתוכים לקוביות. להוסיף את העופות ולטגן אותם היטב עד שישחימו.
  • 4 להוסיף את התבלינים, המים ותפוחי האדמה הקלופים והחתוכים לפרוסות דקות.
  • 5 לבשל היטב ולטעום מדי פעם.
  • 6 להפוך את העופות ולחכות עד שהמים התאדו והעופות נהפכים להיות צלי בלי מים. לשמור שלא יישרף - לשמור על אש קטנה עד שמתקבל גוון חום יפה ולתקן תיבול במידת הצורך.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.5% 16.9% 33.7% 44.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב