דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (20 אוזני המן)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אוזני המן במלית בשר
  • 1 לחמם את השמן במחבת.
  • 2 לקצוץ את הבצל ולטגן עד לשקיפות, להוסיף את השום ולערבב.
  • 3 להוסיף את הבשר ולטגן עד לשינוי הצבע.
  • 4 להוסיף את התבלינים ולערבב. לכבות את האש ולקרר.
  • 5 לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים.
  • 6 להניח כפית מלאה מהמלית ולסגור לצורה של אוזן המן.
  • 7 להניח בתבנית אפייה ולמרוח בביצה טרופה.
  • 8 להכניס לתנור לחום של 180 מעלות עד להשחמה.
  • 9 להגיש בליווי סלט ירקות.
  • 10 פורים שמח חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשלב פטריות, ירק וכו`.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 34.5% 16% 48.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב