דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 127 גרם למנה\יחידה (15 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פירושקי
מעדן מהמטבח הרוסי
  • 1 לשים את מצרכי הבצק לבצק נעים ללישה כמו בצק לחם, ומניחים להתפחה עד הכפלת הנפח כשעה.
  • 2 לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל- 15 כדורים.
  • 3 משטחים כל כדור בצק לעיגול בקוטר 12 ס"מ (פלוס-מינוס) בעזרת כף היד או מערוך.
  • 4 מילוי הבשר - מטגנים את הבצל הקצוץ עד שקיפות, מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו.
  • 5 מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את הפטרוזיליה והשמיר, מכבים את האש ומצננים.
  • 6 מניחים במרכז כל עיגול בצק כף גדושה של מילוי, מקפלים לחצי עיגול
  • ומהדקים היטב.
  • 7 מטגנים את הפירושקי בשמן עמוק (כ- 4 ס"מ גובה - ראו מידע נוסף).
  • 8 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בפירושקי לאחר הטיגון. יש צורך להשתמש בשמן לטיגון עמוק. ממש כמו סמבוסק. ניתן למלא בכל מילוי שאוהבים. מתאים גם להכנת לחמניות פריקסה. ניתן להכין אותם יותר קטנים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 22.2% 24.1% 52.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב