מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 628 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 מטגנים את הבצל הקצוץ עד שמזהיב.
- 2 מוסיפים את התבלינים ומערבבים עוד 5 דקות.
- 3 מוסיפים את חלקי העוף ומערבבים עם הבצל.
- 4 מוסיפים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה.
- 5 מוסיפים את רצועות הגמבה והקישואים.
- 6 מבשלים כחצי שעה.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.6% |
16% |
64.8% |
15.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב