מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 497 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 מרתיחים את הזיתים ושופכים את המים.
- 2 פורסים את הבצל ומטגנים כ- 5 דקות.
- 3 מוסיפים את התבלינים ומערבבים עוד דקה.
- 4 מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.
- 5 מוסיפים את העוף ומבשלים כחצי שעה.
- 6 מוסיפים את הזיתים והארטישוק (אפשר גם קפוא), מערבבים ומבשלים עוד כ- 20 דקות.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.4% |
22.2% |
65.5% |
9.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב