מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 354 גרם למנה\יחידה (4 יחידות - כל אחת מחולקת ל- 2)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 במחבת לחמם את שמן הקנולה ולטגן קלות את הסטייקים משני הצדדים ולהוציא לצלחת.
- 2 לאותו מחבת להכניס בצל פרוס לרצועות ולטגן עד להשחמה קלה.
- 3 להוסיף את הפטריות, המלח והפלפל ולערבב כחמש דקות.
- 4 להוסיף את היין ולבחוש. להביא לרתיחה ולבשל עד לצמצום הנוזלים. לכבות.
- 5 לחלק את הבצק ל- 4 חלקים ולרדד כל חלק לעלה דק.
- 6 להניח כף גדושה מהפטריות במרכז כל עלה. מעליו להניח סטייק ושוב פעם כף גדושה מהפטריות.
- 7 לסגור את הבצק כעטיפה מעל הסטיק ולהניח בתבנית אפייה מכוסה בנייר כסף.
- 8 לטרוף את הביצה ולהבריש כל מעטפת בצק.
- 9 להכניס לאפייה בחום של 170 מעלות למשך כשעה עד שהסטייק מוכן והבצק שחום ויפה.
- 10 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.4% |
36.5% |
31.2% |
31.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב