גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח אנגלי | » | ביף וולינגטון |
8 מנות/יחידות, 354 גרם למנה\יחידה (4 יחידות - כל אחת מחולקת ל- 2)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 924 | 261 |
חלבונים (גרם) | 48.63 | 13.75 |
פחמימות (גרם) | 50 | 14 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 1.93 | 0.55 |
שומנים (גרם) | 56.86 | 16.07 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 23.97 | 6.78 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.44 | 0.12 |
כולסטרול (מ"ג) | 215.97 | 61.05 |
נתרן (מ"ג) | 550.55 | 155.63 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.58 | 0.16 |
מים (גרם) | 124.69 | 35.25 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 11.61 | 3.28 |
ויטמין B (מ"ג) | 13.05 | 3.69 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.12 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.22 | 0.06 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 10.89 | 3.08 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.94 | 0.27 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.86 | 0.24 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 21.45 | 6.06 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 2.69 | 0.76 |
ויטמין C (מ"ג) | 2.11 | 0.6 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.15 | 0.04 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.79 | 0.22 |
ויטמין K (מק"ג) | 3.33 | 0.94 |
סידן (מ"ג) | 40.25 | 11.38 |
ברזל (מ"ג) | 2.94 | 0.83 |
מגנזיום (מ"ג) | 38.42 | 10.86 |
זרחן (מ"ג) | 330.05 | 93.3 |
אבץ (מ"ג) | 7.38 | 2.09 |
אשלגן (מ"ג) | 566.63 | 160.18 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 1.1 | 0.31 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.16 | 0.05 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.83 | 0.23 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 10.57 | 2.99 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 9.66 | 2.73 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם