מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 338 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 מתבלים את חזה ההודו (טרי, נקי וחתוך לקוביות) וצולים במחבת עם פסים, או משתמשים בשיפודי הודו שנשארו מהמנגל.
- 2 מוזגים את השמן למחבת ווק, קוצצים את הבצל, מוסיפים ומטגנים עד שהוא מזהיב.
- 3 מוסיפים את שיפודי ההודו ומערבבים.
- 4 מוסיפים את האורז (המוכן) ואת אפונת הגינה (המופשרת), בוחשים ומבשלים כ- 7 דקות.
- 5 טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. כשהאפונה מתרככת מעט התבשיל מוכן.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
זה פתרון נהדר לכל שיפוד מוכן שנשאר מהמנגל - שיפודי פרגית, עוף, בשר. האורז מבושל ומתובל לפי טעמכם האישי, גם השיפודים. אפשר להוסיף גזר מגורר לסוף טיגון הבצל. אפשר להשתמש בירקות מעורבים במקום או בנוסף לאפונת הגינה.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.1% |
8.5% |
56.7% |
31.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב