דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 150 גרם למנה\יחידה (מנה = חצי קישוא ממולא)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חצאי קישואים אפויים וממולאים בגבינות
  • 1 קולפים את הקישואים או מנקים היטב את הקליפה ולא קולפים.
  • 2 חוצים כל קישוא לאורכו ובעזרת כפית קטנה מוציאים לקערה את האמצע עם הגרעינים.
  • 3 מוסיפים לקערה ביצים, תבלינים (לפי הטעם), גבינות ופירורי הלחם ומערבבים.
  • 4 שמים מהמילוי בנדיבות בתוך כל חצי קישוא ומסדרים בתבנית על נייר אפייה.
  • 5 מזליפים שמן זית ואופים בתנור שחומם מראש כ- 30-40 דקות עד שפני הקישואים מזהיבים.
  • 6 מגישים חם או קר.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להשתמש בפירורי לחם מתובלים ולהוסיף פחות מלח. אפשר להוסיף גבינה מלוחה מגוררת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.1% 26.2% 25.3% 38.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב