מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 107 גרם למנה\יחידה (כ- 7-8 מנות)
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שילוב מושלם של בטטה ותירס לפסח
- 1 להרטיב את המצות במים ולפורר אותן לפירורים.
- 2 לגרד את הבטטה בפומפייה.
- 3 לבחוש היטב את כל המצרכים, ליצור לביבות ולטגן בשמן חצי עמוק (ראו מידע נוסף).
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להגיש עם רוטב צ`ילי מתוק.
לתשומת הלב: לטיגון המציות יש להשתמש בשמן לטיגון חצי עמוק, אך ברשימת המרכיבים כתוב רבע כוס שמן, כיוון שזוהי ההערכה לספיגת השמן במציות לאחר הטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.9% |
19.1% |
12.9% |
63.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב