דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 213 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להרטיב את המצות ולפורר אותן לפירורים.
  • 2 לטגן את הפטריות והבצל בשמן, ולהוסיף את התבלינים.
  • 3 להוסיף לתערובת הבסיסית עם שאר המצרכים.
  • 4 ליצור לביבות ולטגן בשמן חצי עמוק.
  • 5 בתיאבון וחג שמח חיוך

לתשומת הלב: לטיגון המציות יש להשתמש בשמן לטיגון חצי עמוק, אך ברשימת המרכיבים כתוב חצי כוס שמן, כיוון שזוהי ההערכה לספיגת השמן במציות לאחר הטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 33.9% 11.1% 49.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב