דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 213 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להרטיב את המצות ולפורר אותן לפירורים.
  • 2 לטגן את הפטריות והבצל בשמן, ולהוסיף את התבלינים.
  • 3 להוסיף לתערובת הבסיסית עם שאר המצרכים.
  • 4 ליצור לביבות ולטגן בשמן חצי עמוק.
  • 5 בתיאבון וחג שמח חיוך

לתשומת הלב: לטיגון המציות יש להשתמש בשמן לטיגון חצי עמוק, אך ברשימת המרכיבים כתוב חצי כוס שמן, כיוון שזוהי ההערכה לספיגת השמן במציות לאחר הטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ברוריה קטלב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)468220
חלבונים (גרם)9.56 4.49
פחמימות (גרם)4320
מתוכן סוכרים (גרם)4.05 1.9
שומנים (גרם)29.16 13.69
מתוכם שומן רווי (גרם)2.87 1.35
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.180.09
כולסטרול (מ"ג)87.38 41.03
נתרן (מ"ג)199.1193.48
סיבים תזונתיים (גרם)4.55 2.14
מים (גרם)112.5252.82
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)37.1417.43
ויטמין B (מ"ג)3.841.8
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.250.12
ויטמין B3 (מ"ג)20.94
ויטמין B5 (מ"ג)1.340.63
ויטמין B6 (מ"ג)0.160.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)28.1313.21
ויטמין B12 (מק"ג)0.210.1
ויטמין C (מ"ג)5.052.37
ויטמין D (מק"ג)0.70.33
ויטמין E (מ"ג)0.260.12
ויטמין K (מק"ג)0.560.26
סידן (מ"ג)42.2119.82
ברזל (מ"ג)1.320.62
מגנזיום (מ"ג)15.117.09
זרחן (מ"ג)105.1949.38
אבץ (מ"ג)0.80.38
אשלגן (מ"ג)289.73136.02
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.570.27
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.490.23
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.870.41
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.810.38

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 33.9% 11.1% 49.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.61 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.