דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 85 גרם למנה\יחידה (8 יחידות מאפינס)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס אומלט
חביתה בתוך מאפינס
  • 1 טורפים את הביצים בקערה.
  • 2 מוסיפים את הגבינות ומערבבים (הגבינה הצפתית צריכה להיות מגורדת).
  • 3 מנפים את הקמחים ואת אבקת האפייה לתוך הקערה.
  • 4 מוסיפים את הבצל הקצוץ (בצל סגול), את הפטרוזיליה, את האגוזים (4 כפות אגוזים קצוצים) ואת התבלינים ומערבבים.
  • 5 מרססים תבנית שקעים בספריי שמן, ומעבירים את התערובת לשקעים.
  • 6 אופים כ- 20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להפוך את המתכון לכשר לפסח על ידי החלפת הקמח בקמח מצות/קמח תפוחי אדמה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 38.1% 30% 29.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב