דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 177 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה פטריות אפויות בתנור
שילוב נהדר של טעמים וגבינות
  • 1 קוצצים את הבצלים ומטגנים ב- 3 כפות שמן.
  • 2 מוסיפים את פטריות השמפיניון הטריות והחתוכות, וממשיכים לטגן למשך עוד כ- 5 דקות.
  • 3 מבשלים את הפסטה במים רותחים עם כפית מלח ומסננים.
  • 4 מערבבים את הפטריות והבצל עם הפסטה המבושלת.
  • 5 מוסיפים קוביות גבינה בולגרית, זיתים, 1/4 כפית מלח ופלפל שחור.
  • 6 מערבבים את הכל ושמים בתבנית מלבנית 20X30.
  • 7 מניחים מעל עיגולים של גבינת מוצרלה ומפזרים גם גבינת פרמזן. שופכים מעל את השמנת לבישול.
  • 8 מכניסים לתנור לכחצי שעה או עד שהגבינות מותכות.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית 20X30

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 27.3% 21.5% 47.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב