דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 288 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • הקניידלך
  • קמח מצות - כוס (124 גרם)
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • מים -  כוסות - סה"כ (300 מ"ל)
    רותחים - לפי הצורך
  • ביצה - 2 Large
  • המרק
  • ציר עוף - 9 כוסות - סה"כ (2.16 ליטר)
    8-10 כוסות
  • גזר - יחידה בינונית ללא קליפה (116 גרם)
    חתוך לעיגולים
  • שמיר - 2 כפות-קצוץ - סה"כ (18 גרם)
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קניידלך
כופתאות קניידלך במרק
  • 1 לערבב את קמח המצות עם המלח והפלפל השחור, להוסיף את השמן והמים הרותחים ולהניח בצד כחצי שעה.
  • 2 להוסיף את הביצים, לערבב היטב ולהניח בצד כ- 10 דקות נוספות (המרקם צריך להיות נוח ליצירת כדורים - ניתן להוסיף קמח או מים לפי הצורך).
  • 3 להכין מבעוד מועד ציר עוף (עדיף מאשר מים עם אבקת מרק עוף). להוסיף לציר העוף את הגזר והשמיר (לא לוותר על השמיר).
  • 4 להכין כדורים קטנים מתערובת הקניידלך (עם ידיים רטובות) ולהניח בתוך מרק העוף.
  • 5 להמשיך לבשל עוד כ- 20 דקות עד שמוכן.
  • 6 בתיאבון וחג שמח חיוך

ניתן להוסיף/להסיר מרכיבים לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 17.6% 25.8% 55.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב