מצרכים למתכון
40 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (כ- 40 קציצות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
קציצות בשר בקר לחג הפסח
- 1 מרסקים את השום, הגזר, הבצל והסלק. קוצצים את הפטרוזיליה.
- 2 שמים בקערה את הבשר הטחון. מוסיפים לקערה ביצים, קמח מצות ותבלינים (פלפל שחור, מלח ים גס ופפריקה מתוקה). מערבבים.
- 3 מוסיפים את הירקות המרוסקים והפטרוזיליה.
- 4 לשים (מלשון לישה) הכל ביחד.
- 5 מכסים ומניחים לשעה.
- 6 מחממים את השמן עד שמקציף כשמכניסים קורט פירורי מצה.
- 7 צרים קציצות ומטגנים משני הצדדים עד ששחום.
- 8 שמים על נייר סופג.
- 9 שומרים בקופסא סגורה.
- 10 אפשר לאכול חם או קר, עם או בלי תוספת, ואפשר עם חרדל.
- 11 בתיאבון וחג פסח שמח
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.5% |
40% |
40.1% |
18.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב