מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 729 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- תפוחי אדמה - 6 יחידות גדולות - סה"כ (1.94 ק"ג)
- עגבניות - 4 יחידות גדולות - סה"כ (920 גרם)
- כרעי עוף - 6 גדלים ממוצעים - חלקים אכילים - סה"כ (1.41 ק"ג)
- שמן זית - 9 כפות - סה"כ (90 מ"ל)
- מלח גס - 1½ כפיות שטוחות
- פלפל שחור - כפית שטוחה
- תימין - כף-קצוץ (2 גרם)
- עשבי תיבול - 2 כפות גדושות
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 לחמם את התנור מראש לחום של 220 מעלות.
- 2 לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לרבעים, ולחצות את העגבניות לחצאים.
- 3 לסדר את העוף, תפוחי האדמה והעגבניות בתבנית גדולה, לתבל ו"לעסות" היטב את הכל.
- 4 להכניס לתנור למשך כ- 45-60 דקות עד שמוכן.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית אפייה של התנור.
הערך התזונתי מתייחס לחלקים האכילים בלבד של כרעי העוף. יש לעשות שימוש בכרעי עוף רגילים במתכון. הערך התזונתי לא כולל את תערובת עשבי התיבול (יבשים וטחונים). התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.3% |
15% |
40.4% |
41.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב