דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 568 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף ותפוחי אדמה
  • 1 מטגנים עם השמן את הבצלים הפרוסים עד להזהבה.
  • 2 מוסיפים את פלפלי הצ`ילי החתוכים לפרוסות, הסלרי הקצוץ והתבלינים, וממשיכים לטגן עוד כ- 5 דקות.
  • 3 מוסיפים את כרעי העוף, מערבבים ומבשלים כרבע שעה.
  • 4 מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
  • 5 מוסיפים את תפוחי האדמה החתוכים לקוביות ומבשלים עוד חצי שעה.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 15.3% 63.1% 19.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב