דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קוגלהוף פרווה
קוגלהוף פרווה נהדר
  • 1 במיקסר עם וו לישה מערבבים תחילה את מיץ התפוזים (מתפוז אחד ומשלימים ל- 3/4 כוס), המחמאה, הביצים, הסוכר וסוכר הוניל למשך כ- 4 דקות, מוסיפים את הקמח והשמרים וממשיכים ללוש לעוד כ- 5 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש לעוד כ- 3 דקות, עד שמגיעים לבצק בעל מרקם אחיד ונוח לעבודה.
  • 2 מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות ל- 3 שעות.
  • 3 מוציאים, מקמחים משטח עבודה ומרדדים בעזרת מערוך לעלה בעובי אחיד. להשתדל להגיע לצורת מלבן.
  • 4 בקערה קטנה מערבבים את הסוכר החום, אבקת הקקאו והקינמון.
  • 5 ממיסים את המחמאה, ועם חלק ממנה מברישים את הבצק. מפזרים את הקקאו באופן אחיד על כל הבצק. מפזרים מחמאה מומסת על הקקאו (שומרים מעט מחמאה גם לשימון התבנית).
  • 6 מגלגלים את הבצק, יוצרים צורות עיגול ומאחדים את הקצוות.
  • 7 משמנים תבנית קוגלהוף במחמאה ומפזרים אגוזים טחונים (אני השתמשתי בתבנית סיליקון, לא חייב - אפשר גם תבנית רגילה של קוגלהוף).
  • 8 מכניסים את הרולדה לתבנית, מכסים ומתפיחים לעוד כשעה עד שעה וחצי.
  • 9 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך כ- 30-40 דקות אפייה.
  • 10 מוציאים, מצננים והופכים על צלחת - יוצא בקלות.
  • 11 מפזרים אבקת סוכר ומרתיחים מים לנס חיוך
טיפ למתכון
במידה והקוגלהוף לא שחום מספיק לאחר שמחלצים מהתבנית, אפשרי להכניס לעוד כמה דקות לתנור להשחמה קלה.

ציוד נדרש: תבנית קוגלהוף או תבנית סיליקון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 19.4% 8.1% 72.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב