דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 237 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת פטריות וגבינות
שילוב מצוין של פטריות וגבינות בתוך פשטידה
  • 1 לסנן את הנוזלים מהפטריות ולקצוץ אותן. להניח בקערה.
  • 2 להוסיף לקערה את הגבינות, המלח, הפלפל השחור, הביצים ו- 3/4 כוס פירורי לחם (התיבול לשניצל) ולערבב.
  • 3 לשמן תבנית מרובעת קטנה או אינגליש קייק ולהעביר את התערובת אליה.
  • 4 לפזר את רבע כוס פירורי הלחם הנותרים על הפשטידה ולהכניס לאפייה בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה עד שהפשטידה מזהיבה.
  • 5 להגיש עם סלט ירקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

אפשר להשתמש בכל גבינה שרוצים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 18.6% 41.6% 38.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב