דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 396 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף עם פתיתים
  • 1 לחתוך את חזות העוף לרצועות.
  • 2 לחמם את השמן בסיר רחב ולטגן את רצועות העוף עד שצבען משתנה ללבן.
  • 3 להוסיף את הפתיתים והתבלינים ולערבב.
  • 4 להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
  • 5 לבשל 20-30 דקות עד שהנוזלים נספגים והפתיתים מבושלים.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. ניתן להחליף את חזה העוף בשאריות של צלי בשר מבושל. הערך התזונתי של הפתיתים הנ"ל הוא לפני הכנה ולכן הנתונים התזונתיים עשויים להיות שונים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 12.7% 43.3% 43.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב