דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 396 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את חזות העוף לרצועות.
  • 2 לחמם את השמן בסיר רחב ולטגן את רצועות העוף עד שצבען משתנה ללבן.
  • 3 להוסיף את הפתיתים והתבלינים ולערבב.
  • 4 להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
  • 5 לבשל 20-30 דקות עד שהנוזלים נספגים והפתיתים מבושלים.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. ניתן להחליף את חזה העוף בשאריות של צלי בשר מבושל. הערך התזונתי של הפתיתים הנ"ל הוא לפני הכנה ולכן הנתונים התזונתיים עשויים להיות שונים.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)716181
חלבונים (גרם)65.83 16.64
פחמימות (גרם)6617
מתוכן סוכרים (גרם)0.13 0.03
שומנים (גרם)19.34 4.89
מתוכם שומן רווי (גרם)2.71 0.69
כולסטרול (מ"ג)151.67 38.35
נתרן (מ"ג)726.11183.59
סיבים תזונתיים (גרם)0.62 0.16
מים (גרם)233.7959.11
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)33.658.51
ויטמין B (מ"ג)28.087.1
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.230.06
ויטמין B3 (מ"ג)24.836.28
ויטמין B5 (מ"ג)1.750.44
ויטמין B6 (מ"ג)1.120.28
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.082.04
ויטמין B12 (מק"ג)0.620.16
ויטמין C (מ"ג)0.960.24
ויטמין D (מק"ג)0.210.05
ויטמין E (מ"ג)0.990.25
ויטמין K (מק"ג)4.981.26
סידן (מ"ג)35.318.93
ברזל (מ"ג)2.680.68
מגנזיום (מ"ג)57.2914.49
זרחן (מ"ג)416.59105.33
אבץ (מ"ג)1.910.48
אשלגן (מ"ג)514.37130.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.880.48
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.10.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.520.38
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.90.73
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.570.65

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 12.7% 43.3% 43.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.