דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 1.19 ק"ג למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כרובית שלמה בתנור
כרובית אפויה עם פירורי לחם
  • 1 לשים בקערה גדולה את הכרוביות ולמזוג מעליהן מים רותחים. לאחר כרבע שעה לסנן את המים, שוב למזוג מים רותחים ושוב לסנן.
  • 2 בקערה נפרדת לטרוף את הביצים, להוסיף את המלח והפלפל השחור, ולערבב.
  • 3 לטבול כל כרובית בבלילה, להניח בתבנית האפייה ולזרות מעל הכרוביות את פירורי הלחם והשומשום לסירוגין.
  • 4 לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות ולאפות במשך כ- 40-50 דקות או עד להזהבה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ בהגשה לזלף מעל טחינה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
21.6% 10.8% 23.2% 44.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב