מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 1.19 ק"ג למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- הכרובית
- כרובית - 4 יחידות בינוניות - סה"כ (4.49 ק"ג)
- מים רותחים - לפי הצורך
- הציפוי
- ביצה - 3 Medium
- מלח - כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
- פירורי לחם - 3 כפות - סה"כ (33 גרם)
- שומשום - 3 כפות - סה"כ (36 גרם)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
כרובית אפויה עם פירורי לחם
- 1 לשים בקערה גדולה את הכרוביות ולמזוג מעליהן מים רותחים. לאחר כרבע שעה לסנן את המים, שוב למזוג מים רותחים ושוב לסנן.
- 2 בקערה נפרדת לטרוף את הביצים, להוסיף את המלח והפלפל השחור, ולערבב.
- 3 לטבול כל כרובית בבלילה, להניח בתבנית האפייה ולזרות מעל הכרוביות את פירורי הלחם והשומשום לסירוגין.
- 4 לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות ולאפות במשך כ- 40-50 דקות או עד להזהבה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ בהגשה לזלף מעל טחינה.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
21.6% |
10.8% |
23.2% |
44.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב