מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 188 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 לעבד במעבד מזון את הבצק - החמאה, הקמח, אבקת האפיה, הדנובה וקורט מלח.
- 2 לקרר במשך שעתיים.
- 3 לחתוך את כל הירקות לקוביות בגודל 1.5X1.5 ס"מ (סה"כ 1.5 ק"ג ירקות מעורבים).
- 4 לטגן בשמן זית עד שהירקות "כמעט" רכים.
- 5 להוסיף מלח, פלפל שחור ותימין.
- 6 לקרר את התערובת.
- 7 לרדד את הבצק בתבנית קיש בקוטר 26 ס"מ.
- 8 לפזר גבינה מלוחה על התבנית.
- 9 לסדר את הירקות על הבצק.
- 10 לפזר את גבינת הקשקבל על הירקות.
- 11 לערבב ביצים + שמנת.
- 12 להוסיף תבלינים (קורט מלח, קורט פלפל שחור, שום כתוש).
- 13 לצקת על תערובת הירקות.
- 14 לאפות בחום של 180 מעלות כ- 1/2 שעה.
- 15 בתיאבון
ציוד נדרש: תבנית קיש בקוטר 26 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.3% |
27.2% |
14.9% |
52.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב