דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 188 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לעבד במעבד מזון את הבצק - החמאה, הקמח, אבקת האפיה, הדנובה וקורט מלח.
  • 2 לקרר במשך שעתיים.
  • 3 לחתוך את כל הירקות לקוביות בגודל 1.5X1.5 ס"מ (סה"כ 1.5 ק"ג ירקות מעורבים).
  • 4 לטגן בשמן זית עד שהירקות "כמעט" רכים.
  • 5 להוסיף מלח, פלפל שחור ותימין.
  • 6 לקרר את התערובת.
  • 7 לרדד את הבצק בתבנית קיש בקוטר 26 ס"מ.
  • 8 לפזר גבינה מלוחה על התבנית.
  • 9 לסדר את הירקות על הבצק.
  • 10 לפזר את גבינת הקשקבל על הירקות.
  • 11 לערבב ביצים + שמנת.
  • 12 להוסיף תבלינים (קורט מלח, קורט פלפל שחור, שום כתוש).
  • 13 לצקת על תערובת הירקות.
  • 14 לאפות בחום של 180 מעלות כ- 1/2 שעה.
  • 15 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קיש בקוטר 26 ס"מ.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ברוריה קטלב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)228121
חלבונים (גרם)6.7 3.56
פחמימות (גרם)2413
מתוכן סוכרים (גרם)4.31 2.29
שומנים (גרם)12.25 6.5
מתוכם שומן רווי (גרם)5.83 3.1
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)63.96 33.96
נתרן (מ"ג)327.21173.74
סיבים תזונתיים (גרם)2.39 1.27
מים (גרם)119.7763.59
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)175.7193.3
ויטמין B (מ"ג)1.550.82
ויטמין B1 (מ"ג)0.130.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.620.33
ויטמין B5 (מ"ג)0.430.23
ויטמין B6 (מ"ג)0.20.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)35.4918.84
ויטמין B12 (מק"ג)0.090.05
ויטמין C (מ"ג)32.0917.04
ויטמין D (מק"ג)0.20.11
ויטמין E (מ"ג)0.670.35
ויטמין K (מק"ג)6.333.36
סידן (מ"ג)102.154.21
ברזל (מ"ג)1.30.69
מגנזיום (מ"ג)22.712.05
זרחן (מ"ג)80.442.69
אבץ (מ"ג)0.490.26
אשלגן (מ"ג)274.23145.61
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.310.16
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.230.12
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.380.2
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.350.19

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 27.2% 14.9% 52.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.44 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.